Anställd på kontoret arbetar med två skärmar - Effektivt arbetsflöde

Modern kundportal

Fastum Direkt underlättar tillvaron i din förening. Kundportalen förenklar styrelsearbetet och gör det möjligt att jobba när som helst på dygnet. Här går det att ta ut dagsfärska rapporter, se medlemslista och mycket mer. Kalenderfunktion underlättar planering av styrelsemöten och arkivet säkerställer säker lagring av viktiga dokument. Här finns också möjlighet för föreningen att skapa egen hemsida.

Mina sidor är den del av Fastum Direkt som är synlig för medlemmar och hyresgäster. Fastum Direkt är alltid tillgänglig – i datorn, surfplattan och mobilen.

Säker & tillgänglig information

Vår kundportal Fastum Direkt har koppling mot Bolagsverket. Via en enkel knapptryckning får den registrerade styrelsen hos Bolagsverket också styrelsebehörighet i Fastum Direkt. De avgående ledamöterna blir av med sin styrelsebehörighet och de nytillträdda blir tilldelad styrelsebehörighet i Fastum Direkt.

Digitala Dokument

Få dokumenten mer lättillgängliga. Som styrelseledamot är det väsentligt att alltid ha tillgång till relevant information och dokumentation för att kunna sköta uppdraget så bra som möjligt.

Blanketter & Mallar

Som styrelse har ni tillgång till en rad olika mallar att använda i ert styrelsearbete.

Egen FAQ

Styrelsen kan lägga upp en anpassad  FAQ som boende i er förening har tillgång till. Det kan gälla regler för renoveringar tex.