man wearing gray dress shirt and blue jeans
Möte på företaget om teknisk förvaltning och ekonomisk förvaltning.

Projektledning för Brf

Att vara fastighetsägare medför ett stort ansvar. Då kan det underlätta att ha en bra samarbetspartner och rådgivare som kan ta hand om både stora och små händelser. Vi erbjuder projektledning genom våra samarbetspartners. Beskriv ert projekt så berättar vi hur vi genom våra partners kan hjälpa er.

Projektledning

Byggprojektledare för alla typer av entreprenader:

 • Stamrenovering
 • Stambyte
 • Energioptimering
 • Ventilation och VVS
 • Passersystem
 • Brandlarm och nödljus
 • Förtätning
 • Ombyggnader

Urval av projekt

 • Stambyte i kulturmärkt fastighet med kvarboende.
 • Projektledning byte av 25 st FTX aggregat samt åtta undercentraler.
 • Stamrenovering.
 • Installation av passerssystem.
 • Utredning av tappvatten och avloppsnät.
 • Styr och reglersystem för bostadshus.
 • Projektledning Nödljus och utrymningslarm garage.
 • Nyproduktion lägenheter i befintliga fastigheter.
 • Fasadrenovering.
 • Takomläggning och byte av takbeklädnad.
Bostadsrättsförening med uteplats med fin utsikt och välskött fasad

Samarbetspartners

Fastum samarbetar med ett antal aktörer. Detta för att ni som kund hos Fastum ska få ett brett utbud inom både administrativa tjänster och hantverks sektorn. Vid kontakt med våra samarbetspartner, meddela gärna att ni är kund hos Fastum.

Tveka aldrig att höra av dig vid fundering om våra tjänster – maila till forsaljning@fastum.se

Projektledare och konsulter

Sefast

Bolag i lagom storlek – med stort engagemang. Levererar projektledning inom alla områden, statusbesiktning, entreprenadbesiktning, energideklaration, energikartläggning och rådgivning.

Projektledarna

Lång erfarenhet av bygg- och projektledning och att arbeta med bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. Bygg- och projektledning, underhållsplaner, entreprenadbesiktning och KA/Kontrollansvarig.

Planleden

Egenföretagare med högt engagemang och lång erfarenhet av projektledning. Levererar projektledning inom alla områden, upprättar förfrågningsunderlag, genomför förstudier och statusbesiktningar.

Smartfront

SmartFront är en patenterad metod för uppgradering av fasad, ventilation och fönster på befintliga fastigheter. Installationen ger en betydande energibesparing och en hälsosam boendemiljö. Efter genomförd renovering nås en energibesparing på upp till 75 % med bättre boendemiljö samt minskning av radongaser och koldioxidutsläpp.

Dafo Brand

Dafo Brand erbjuder brandskyddsrådgivning och projektering av alla delar i brandskyddet, både vad gäller produkter och systematiskt brandskyddsarbete. Vi hjälper till med allt från brandkonsulttjänster och utbildning till upprättande av system för SBA-arbete.

Förvaltningstjänster

Alliance Group

Stockholm Alliance Group är en del av Atermon och erbjuder flertalet tjänster. Trapphusstädning, hyra av entrémattor, golvvård, fönsterputs och flyttstäd. Även markskötsel och takskottning.

Smart Trappstädning

Hjälper ca 350 Brf-kunder med städ. Utför trappstädning, storstädning, golvvård, fönsterputs, mattvätt och hyra av entrémattor.

Trygga Hiss

Arbetar med alla hissmodeller. Komplett tjänsteutbud med service, reparationer, ombyggnation och modernisering, nödtelefoner, trygghetssystem och dygnet runt jour.

Entema

Entema erbjuder helhetslösningar för tvättstugor i flerfamiljshus. Projektering, energibesiktning, installation, kakel/klinker och målning, boknings- och passersystem, tvättmedelsdosering, service och underhåll och försäljning av tvättstugeprodukter.

Infometric

Infometric erbjuder system för IMD – individuell mätning och debitering – av el, vattenmätning och laddplatser för elbilar. Med IMD betalar varje lägenhetsinnehavare samt lokalerna i ett flerbostadshus för sin egen faktiska energiförbrukning.

Bygg & Underhåll

SB Konsult

SB-konsult är ett brett bygg & konsultföretag som erbjuder det mesta inom entreprenad, konsultation, renoveringar, försäkringsskador, om- och tillbyggnader.

Stadsmålarna

Stadsmålarna är ett större måleriföretag som erbjuder all typ av målning, byggservice och fasadarbeten.

Atermon

Atermon erbjuder större och mindre renoverings- eller ombyggnadsarbeten och även konvertering av ytor till bostäder.

Gusten Person Måleri

Stort och modernt måleri startat 1980.  Erbjuder trapphusmålning, lägenhetsmålning, garagemålning, fasad- och fönstermålning, servicemålning, lokal och kontorsmålning.

Willmans Måleri

Willmans utför arbeten både åt brf och privatpersoner. Erbjuder måleriservice, målerientreprenad och även dekorationsmålning i ett systerbolag.

Rör & Avlopp

EM Rör

EM Rör är ett väletablerat VVS-företag som utför alla vanligt förekommande rörläggnings-arbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnader och service. EM Rör AB hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Storstockholm med omnejd.

MF Rör

MF Rör AB utför alla typer av installationer, service och reparationer inom VVS. I företaget finns sammantaget hela 60 års erfarenhet av VVS-branschen. Utför stora som små rörarbeten säkert av certifierade och erfarna VVS-montörer.

GR Avloppsrensning

Har flera komplett utrustade bilar, samtliga är utrustade med rörinspektionskamera. Utför stamspolning, rörinspektion och slamsugning.

TryckfallsJägarna

Tryckfallsjägarna är ett specialistföretag inom rörläcksökning och skadeutredning med säte i Stockholm. Arbetar på förfrågan även i övriga Sverige. Utför läcksökning, rörläcksökning, felsökning avloppslukt och skadeutredning.

GG Högtryck AB

Har 16 spolbilar och 2 combibilar, alla utrustade med inspektionskameror samt maskinrensutrustning. Erbjuder Högtrycksspolning, stamspolning, rörinspektion, slamsugning, relining, sanering.

Ventilation & Värme

Henriksbergs Verkstäder

AB Henriksbergs Verkstäder har verkat i branschen i tre generationer, i mer än 60 år. Idag omfattar verksamheten de flesta grenar inom ventilation. Utför service av fläktar, rengöring av kanaler, OVK, filmning, drift av styrsystem och relining av kanaler.

Nordvalvet

Nordvalvet AB arbetar med ventilation i alla typer av fastigheter. Utför service av fläktar, rengöring av kanaler, OVK, filmning, el- och styrarbeten.

Chemiclean

Chemiclean erbjuder marknadens mest effektiva rekonditioneringskonceptför värmeväxlare och energibärande vätskesystem inom fastighet, industri och process.

Värmex

Värmex skapar dagligen behagliga inomhusklimat och minskar energiförbrukningen, därmed CO2-utsläpp. Deras experter inom värme, kyla, ventilation, vatten och avlopp ger högkvalitativa lösningar, inklusive ombyggnationer och problemlösning.

Indoor Energy

Indoor Energy tror strävar efter att skapa ett företag som hjälper kunder att förbättra världen. Varje dag sparar dem energi, minskar utsläpp och sparar pengar åt deras kunder. Deras kunder har de mest energieffektiva fastigheterna.

Elektriker

PA:s Elservice

PA är ett elserviceföretag med lång erfarenhet av elbranschen. Erbjuder alla typer av elinstallationer så som inslallation av elbilsladdare, ljusdesign, solpaneler, energioptimering, LED-belysning mm.

Svenska Elbyrån

Svenska Elbyrån AB grundades 2005 och har expanderat sakta och säkert. Idag finns 23 anställda och anser sig vara ett lagom stort och stabilt företag. Svenska Elbyrån jobbar med allt från försäkringsjobb till nyproduktion, service, underhåll & övriga installationer.

Lås & Säkerhet

LTP Säkerhet

LTP levererar system och tjänster inom brandskydd och säkerhet. Erbjuder inbrottslarm, passersystem, hostingtjänster, bokningssystem, kameraövervakning, porttelefoner, utrymningslarm, brandlarm och SBA. Arbetar med alla märken.

Wendelius

Personligt och familjeägt företag med fokus på passersystem. Installerar porttelefoner, kodlås, kortläsare och hela passersystem. Arbetar med alla märken.

Dafo Security

Dafo Security erbjuder alla typer av tekniska installationer för säkerheten i ert hus. Larm, passersystem, tvättstugebokning, kameraövervakning, lås och fastighetsboxar. Arbetar med alla märken.

SOB

Ett miljömedvetet säkerhetsföretag med såväl bevakningstjänster som olika tekniska lösningar för att förebygga eller dokumentera brott och bus. Erbjuder störningsjour, larmutryckning, säkerhetskonsultationer och besiktningar.

Svenska Skydd

Vi på Svenska Skydd erbjuder skräddarsydda lösningar med allt från säkerhetsdörrar till hela trapphusrenoveringar. Utbudet av säkerhetsdörrar klarar kraven för brand och inbrott och målet är att skapa en trygg och säker miljö för våra kunder.